Economia 13/09/2016

El BBVA i CatalunyaCaixa finalitzen la seva integració

Els clients de CatalunyaCaixa ja poden contractar tots els serveis i productes del BBVA.

Efe
1 min
SEGON BANQUER DE CATALUNYA  Francisco González presideix el BBVA, que ja és la segona entitat catalana.

MadridEl BBVA i CatalunyaCaixa han acabat aquest dimarts el seu procés d'integració. Durant els últims dies, les dues entitats han resolt qüestions tècniques i informàtiques d'unificació i els usuaris ja podran operar als dos bancs.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Acabada la fusió, la xarxa comercial compta ara amb 967 oficines. El BBVA incrementarà la cobertura dels seus clients de Catalunya en un 38%, i els de CatalunyaCaixa, en un 18%, i pel que fa als caixers automàtics l'augment serà d'un 40 i un 61%, respectivament.

En els últims quatre anys, BBVA ha duplicat el nombre d'oficines a Catalunya, que representa el 30% del seu negoci a l'Estat. L'entitat presidida per Francisco González va començar a afermar la seva presència a Catalunya a través de la integració d'Unnim Banc, i es consolida ara amb CatalunyaCaixa.

La integració de les dues entitats bancàries ha implicat una nova estructura organitzativa amb dues direccions generals, una per als clients de Barcelona i de l'àrea metropolitana, que estarà a la seu històrica de CatalunyaCaixa, mentre que la direcció de la resta de Catalunya tindrà la seu a Terrassa.

stats