Economia 13/09/2016

El BBVA i CatalunyaCaixa finalitzen la seva integració

Els clients de CatalunyaCaixa ja poden contractar tots els serveis i productes del BBVA.

Efe
1 min
SEGON BANQUER DE CATALUNYA  Francisco González presideix el BBVA, que ja és la segona entitat catalana.

MadridEl BBVA i CatalunyaCaixa han acabat aquest dimarts el seu procés d'integració. Durant els últims dies, les dues entitats han resolt qüestions tècniques i informàtiques d'unificació i els usuaris ja podran operar als dos bancs.

Acabada la fusió, la xarxa comercial compta ara amb 967 oficines. El BBVA incrementarà la cobertura dels seus clients de Catalunya en un 38%, i els de CatalunyaCaixa, en un 18%, i pel que fa als caixers automàtics l'augment serà d'un 40 i un 61%, respectivament.

En els últims quatre anys, BBVA ha duplicat el nombre d'oficines a Catalunya, que representa el 30% del seu negoci a l'Estat. L'entitat presidida per Francisco González va començar a afermar la seva presència a Catalunya a través de la integració d'Unnim Banc, i es consolida ara amb CatalunyaCaixa.

La integració de les dues entitats bancàries ha implicat una nova estructura organitzativa amb dues direccions generals, una per als clients de Barcelona i de l'àrea metropolitana, que estarà a la seu històrica de CatalunyaCaixa, mentre que la direcció de la resta de Catalunya tindrà la seu a Terrassa.

stats