Economia 08/02/2019

Carlos Soler-Duffo substitueix José María Folache com a conseller delegat de Tous

El fins ara màxim executiu de l'empresa manresana deixa la companyia

Ara
1 min
Carlos Soler-Duffo, conseller delegat de Tous

BarcelonaEl fins ara director general comercial de Tous, Carlos Soler-Duffo, ha sigut nomenat com a nou conseller delegat de la companyia de joieria en substitució de José María Folache, que ha ocupat el càrrec des del 2012, segon ha informat aquest divendres l'empresa, que ha indicat que Folache deixa la companyia després d'un exercici amb resultats alineats amb el compliment del pla estratègic de la companyia.

Llicenciat en administració i direcció d'empreses i MBA per Esade, Soler-Duffo compta amb una àmplia trajectòria en el sector del comerç, havent desenvolupat la seva carrera professional a Espanya i a l'estranger. Abans d'incorporar-se a l'equip directiu de Tous el 2012, havia sigut director general de la cadena de moda femenina Punt Roma durant tres anys, i abans havia estat al Grup l'Oréal, el Banco Santander i el Grup AS Watson Luxury.

Alba Tous, presidenta de Tous, ha dit en un comunicat que "amb aquest nomenament Tous demostra la seva forta aposta pel talent i la força de l'equip", alhora que ha agraït la seva "contribució i compromís" durant el seu pas per la companyia.

Per la seva banda, el nou conseller delegat ha agraït "la confiança dipositada" i ha destacat "la il·lusió de liderar l'apassionant projecte de Tous". Soler-Duffo ha assegurat, a més, que treballarà "en la continuïtat i compliment del pla estratègic de negoci".

La marca manresana, que celebrarà el seu centenari el 2020, ha ampliat al llarg de l'últim any la seva presència global fins a arribar a les 700 botigues en més de 50 països i ha llançat l'Escola Tous de Joieria i Oficis Artesans, el seu primer projecte socioeducatiu en l'àmbit de la joieria.

stats