Economia 15/02/2019

Cecot tornarà a ser soci de Foment del Treball

Les dues patronals tanquen un principi d'acord

Ara
1 min
Antoni Abad: “Amb autoritarisme les organitzacions es tornen sectàries”

BarcelonaLa patronal vallesana Cecot recuperarà la seva condició de soci de Foment del Treball i es reincorporarà a la patronal catalana un any després que fos expulsada temporalment, segons han confirmat fonts de les patronals. La reincorporació de la patronal que presideix Antoni Abad a Foment del Treball podria produir-se el 4 de març, un cop ratificat l'acord.

El canvi de direcció a Foment del Treball i l'arribada al càrrec de Josep Sánchez Llibre ha permès rebaixar la tensió existent entre el seu antecessor, Joaquim Gay de Montellà, i el president de Cecot, Antoni Abad. D'aquesta manera es tanquen amb èxit les converses iniciades entre les dues patronals d'ençà del canvi de presidència a Foment aquest novembre. Durant aquest període Sánchez Llibre i Abad sempre s'havien mostrat optimistes pel que fa a una sortida positiva al conflicte.

Fonts patronals han indicat que està previst que dilluns Foment del Treball informi de l'acord al seu consell executiu i que els detalls de l'acord es facin públics dimarts en una compareixença conjunta dels responsables de totes dues patronals davant la premsa. L'acord hauria de ser ratificat finalment per la junta directiva de Foment del Treball del mes de març.

stats