Economia 07/08/2019

Colonial ven el seu negoci logístic a Prologis per 425 milions

La immobiliària catalana es desfà de l'herència logística d'Axiare

Ara
1 min
Hi ha projectes lluny de la primera corona de Barcelona, com aquest de Constantí.

BarcelonaLa multinacional Colonial, dedicada al mercat d'oficines, ha acordat avui el traspàs del seu negoci logístic a la companyia logística Prologis, segons han informat les dues parts en un comunicat. El negoci logístic, venut per 425 milions d'euros, consisteix en un paquet de 18 actius ubicats a Madrid, Barcelona i Guadalajara.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'operació inclou la venda immediata d'onze instal·lacions d'un total de 314.300 metres quadrats i també de set projectes en desenvolupament per als pròxims nou mesos. Aquests actius logístics van passar a ser propietat de Colonial quan aquesta va integrar i, posteriorment, fusionar Axiare després d'una oferta pública d'adquisició (OPA). El conseller delegat de Colonial, Pere Viñolas, ha explicat que la companyia va rebre "moltes ofertes i interès per part del mercat" en el procés competitiu, i ha afirmat que aquesta operació de compravenda permetrà a Colonial focalitzar-se en el seu negoci principal, la gestió d'oficines.

Per la seva banda, el vicepresident sènior i responsable de Prologis Iberia, Gustavo Cardozo, ha sentenciat que, després d'aquesta operació, aquesta nova cartera d'actius "reforça significativament la seva presència en el mercat espanyol", especialment en zones estratègiques pel que fa al transport, com l'autopista A-2, que connecta Madrid i Barcelona.

stats