Publicitat
Publicitat

AUTOMOCIÓ

Els treballadors s'han concentrat per protestar davant del Parlament

El conseller Mena tractarà amb la direcció de Piaggio el tancament de Derbi la propera setmana

El Govern treballa en un pla de rellançament del sector de la motocicleta que aviat donarà a conèixer a proveïdors i fabricants

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha anunciat que la setmana vinent es reunirà amb la direcció de Piaggio per demanar-li que exposi quines són les seves intencions amb la planta catalana de Derbi a Martorelles, ja que a principis de mes va comunicar la seva intensió de traslladar-la a Itàlia.

Mena ho ha declarat en el ple del Parlament i en resposta a una pregunta de la diputada d'ICV-EUiA, Laura Massana, que l'emplaçava a reunir-se amb Piaggio per impedir el tancament de la planta de Derbi al Vallès Oriental.

El conseller també ha anunciat "la presentació pública a proveïdors i fabricants" al llarg de les pròximes setmanes d'un "pla de rellançament del sector de la motocicleta", que ha confeccionat el Govern arran dels anuncis de tancament de les plantes de Yamaha i Derbi a Catalunya.

En aquest pla, el Govern pretén impulsar "l'especialització, el valor afegit i la internacionalització" del sector a Catalunya, i ha posat l'Enduro com a exemple.

Al mateix temps, uns 200 treballadors de Derbi s'han concentrat a les portes del Parlament per protestar pel tancament de la planta.

2018 anàlisi

Més continguts de

2018 anàlisi
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT