Economia 06/11/2014

De Guindos: "Catalunya i Espanya poden aconseguir més juntes que separades"

El ministre d'Economia lloa "la valentia i determinació" del president de Freixenet, que en diferents ocasions no ha dubtat en dir que se sent "més català que espanyol"

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
El ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha presentat Josep Lluís Bonet a l'esmorzar informatiu del Fòrum Europa a l'hotel Ritz de Madrid. EFE

MadridNou i cinc del matí i el ministre Luis de Guindos, ja havia llançat la primera advertència del dia sobre el nou 9-N per part del govern espanyol. El titular d'Economia ha aprofitat la presentació del president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, en un esmorzar informatiu a l'hotel Ritz de Madrid per assegurar que "Catalunya i Espanya poden aconseguir més juntes que no pas separades", perquè "ens han portat a un grau de prosperitat del que no s'havia gaudit en el passat".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, ha lloat "la valentia i determinació" de Bonet "en circumstàncies no sempre senzilles", quan no ha dubtat en més d'una ocasió que se sent "més català que espanyol". De Guindos ha insistit que comparteix amb Bonet que Catalunya i Espanya han de treballar junts però també que Catalunya és una part fonamental d'Espanya.

Bonet li ha respost, agraït: "Sóc d'una empresa familiar catalana i, per tant, espanyola".

En l'acte, a part de Guindos, hi ha la ministra d'Agricultura, Isabel García Tejerina; la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre; l'encara president de la CEOE, Joan Rosell; i el secretari d'Estat de Comerç, Jaime García-Legaz.

stats