Publicitat
Publicitat

Els directius de banca amb expedients sancionadors no podran rebre indemnitzacions

Es limiten les indemnitzacions per cessament d'activitat dels directius de bancs. Rebran un màxim de dos anys de sou fix

Els directius d'entitats financeres que hagin estat apartats del càrrec a través d' un expedient disciplinari no tindran dret a percebre cap indemnització , segons el reial decret que ha aprovat avui el Consell de Ministres .

Així mateix , tal com ha assenyalat la vicepresidenta del govern espanyol , Soraya Saénz de Santamaría , seguint les recomanacions de la Unió Europea es limiten les indemnitzacions per cessament d'activitat d'aquests directius .

Les  indemnitzacions no podran superar les següents quanties : dos anys de remuneració fixa o dues vegades les bases màximes dels límits fixats pel govern espanyol la setmana passada .

L'executiu va acordar retallar els salaris dels directius de les entitats que han rebut préstecs del Fons de Reestructuració Bancària Ordenada ( FROB ) , que no podran cobrar remuneracions anuals superiors a 600.000 euros , i d'aquelles entitats sota control del FROB , la retribució dels quals no podrà superar els 300.000 euros .

Etiquetes

Més continguts de