Embotits sense carn, brioixos d’algues i vuit novetats més
Milers d’empreses despleguen a Alimentaria la seva innovació
BarcelonaUn dels factors més destacats d’Alimentaria són les innovacions que s’hi presenten per captar l’atenció dels 140.000 visitants que han de passar per la fira durant els quatre dies que dura. Aquestes són algunes de les més interessants.
Frankfurt sense carn
Salsitxes a l’estil Viena però sense ni una engruna de carn. És l’opció de Frankfurt per a vegetarians que presenta l’empresa Vegione. Les salsitxes estan fetes a base d’ou, sense soja ni gluten.
Embotit per a vegetarians
L’empresa catalana Noel presenta una gamma d’embotits per a vegetarians: un salami, una mortadel·la o una botifarra blanca a base d’ou i espècies.
El xiclet energètic
Porta la cafeïna equivalent a dos cafès. Són els xiclets L.A. Fuel, que prometen un efecte més immediat que les famoses begudes energètiques que ja hi ha al mercat.
Brioxeria d’alga
Croissants, magdalenes i altres dolços de la valenciana Dulcesol introdueixen l’alga clorel·la a la base de la seva recepta. Només el color, tirant a verdós, els delata.
Vermucola
Aquesta és l’aposta de la vermuteria Miró, original de Reus. Un vermut en llauna i combinat amb cola per prendre com a refresc. L’empresa ja prepara ampliar la gamma amb llimonada i taronjada aviat.
Menjar sa entre hores
Els snacks a base de pèsols arriben al mercat de la mà de Calbee Ibérica, que ho presenta com l’alternativa per picar entre hores.
Birra de Singapur
El gran grup cerveser Heineken presenta a Alimentaria la cervesa Tiger. Es tracta d’una beguda nascuda a Singapur i força estesa en mercats asiàtics que es vendrà a partir d’ara a Espanya.
Galetes orgàniques
La start-up de Barcelona Paul&Pippa fabrica i distribueix galetes orgàniques sense aromes artificials, tant dolces com salades. A Alimentaria hi porten noves varietats: des de pastís de pastanaga fins a olivada.
Cacaolat amb cafeïna
El batut de xocolata català amplia gamma amb Cacaolat Mocca, que barreja cacau i cafè. S’afegeix al Cacaolat 0% i el de cereals.
Un tomàquet fusionat
L’empresa de distribució d’hortalisses Gavà Grup presenta una nova varietat de tomàquet nascuda de l’encreuament de dues varietats ja existents: el tomàquet de pera de Girona i el costoluto genovese italià. L’empresa començarà a introduir el tomàquet fusionat a nous mercats europeus ben aviat.