Nomenaments

El gegant de les piscines Fluidra fitxa Jaime Ramirez com a nou conseller delegat

El directiu de Kimberly-Clark s'incorporarà l'1 de juny i substituirà l'actual CEO, Bruce Brooks

2 min
La seu de Fluidra, a Sant Cugat del Vallès.

El gegant català de les piscines, Fluidra, enceta una nova etapa. Amb la normalització del sector, la cotitzada ha decidit fer canvis a la seva cúpula amb el nomenament de Jaime Ramírez –fins ara directiu de l'empresa Kimberly-Clark– com a nou conseller delegat. La incorporació tindrà efectes a partir de l'1 de juny, segons ha informat aquest dilluns la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El que era fins ara conseller delegat de Fluidra, Bruce Brooks, deixarà el càrrec el 31 d'agost i seguirà a la companyia com a conseller no executiu. Alhora, Ramírez serà proposat per formar part del consell d'administració de Fluidra a la pròxima junta general ordinària d'accionistes i treballarà amb Brooks durant la resta de l'any per garantir la transició.

Activitat "normalitzada"

L'empresa ha explicat que aquest nomenament es produeix després d'un "exhaustiu" procés de planificació de la successió que ha portat a terme el consell, alhora que ha destacat que aquesta elecció arriba en el moment "adequat, amb l'activitat del sector normalitzada i alhora que la companyia prepara la seva següent fase de desenvolupament i expansió".

Ramírez és membre del consell d'administració de Kimberly-Clark, la corporació multinacional dedicada a productes per a la cura i la higiene personal que aglutina marques com ara Scottex i Kleenex. Anteriorment, va ser vicepresident executiu i president de l'empresa d'eines i emmagatzematge Stanley Black & Decker durant més de tres dècades. "La seva visió estratègica el fa ser el líder ideal per guiar Fluidra en la propera fase de desenvolupament", apunta la companyia.

El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, ha expressat la seva "més profunda gratitud" a Brooks i ha assegurat que "ara que el sector s'ha normalitzat, Fluidra s'ha de preparar per a la seva pròxima fase". Així, considera que aquests canvis de lideratge permetran a la companyia seguir enfortint la seva "posició com a líder mundial en el sector de la piscina i el wellness".

stats