Economia 06/05/2015

Ercros guanya 400.000 euros el primer trimestre, després de 4 anys seguits de pèrdues

La xifra de negoci de la química catalana va incrementar un 1,8% en els primers mesos de l'any, fins als 152,4 milions d'euros

Europa Press
1 min
La fàbrica de Flix d'Ercros, que inclourà un projecte de biomassa amb el grup alemany Seeger Engineering.

MadridErcros ha tornat a tenir beneficis en el primer trimestre de l'any, després de quatre anys seguits registrant pèrdues. La companyia química catalana ha guanyat 400.000 euros entre gener i març, "tot i la debilitat estacional que la indústria química experimenta en els primers mesos de l'any", segons ha informat aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercats de Valors (CNMV).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La xifra de negoci d'Ercros va augmentar un 1,8% en els tres primers mesos de l'any, fins als 152,4 milions d'euros. Ercros ha explicat que el "lleuger" repunt de l'activitat i l'apreciació del dòlar respecte l'euro han possibilitat tant una millora del preu dels productes finals com un augment del volum de vendes a causa de les majors exportacions.

El resultat brut d'explotació (Ebitda) de l'empresa química va arriba als 5,2 milions d'euros en el primer trimestre, per sobre dels 4,4 milions del mateix període de 2014. D'altra banda, el resultat net d'explotació (Ebit) es va situar en 280.000 euros, una dada que contrasta amb l'Ebit negatiu de 230.000 euros del primer trimestre de l'any passat.

stats