Economia 13/05/2015

FCC torna als beneficis i guanya 6,2 milions el primer trimestre

El grup constructor deixa enrere tres anys de pèrdues, respecte als 31 milions d'euros en números vermells que va registrar el 2014

Europa Press
1 min
Carlos Slim s’ha convertit en el primer accionista de FCC, el grup constructor que controla el 36,9% de Realia.

MadridFCC ha aconseguit tornar a tenir beneficis i superar les pèrdues dels tres últims exercicis. El grup espanyol va guanyar 6,2 milions d'euros en els tres primers mesos de l'any, respecte els 31 milions comptabilitzats en números vermells del mateix període de 2014. L'empresa atribueix aquest creixement al pla de sanejament que el grup de construcció i serveis ha dut a terme en els últims dos anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La xifra de negoci de la companyia, participada per Carlos Slim i Esther Koplowitz, va créixer un 3,1% entre els passats mesos de gener i març. Aquesta es va situar en 1.482,4 milions d'euros, gràcies a l'augment de prop d'un 11% de la facturació en els mercats internacionals, especialment a les àrees de gestió integral de l'aigua i serveis mediambientals.

El benefici brut d'explotació (Ebitda) d'FCC va incrementar en un 0,6% en el primer trimestre, fins als 169,3 milions d'euros, mentre que el resultat net d'explotació (Ebit) va avançar un 2% i es va situar en 70,9 milions. Al tancament de l'any, FCC comptabilitzava un endeutament net de 5.651,2 milions d'euros, un 12,7% més respecte al mes de desembre de 2014.

stats