INSTITUCIONS
Economia 28/06/2019

Felip VI rep Sánchez Llibre però no es troba amb el Govern

Ara
2 min
El rei Felip VI ahir amb Josep Sánchez Libre al  Palauet Albéniz de Barcelona.

BarcelonaEl president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, va mantenir ahir a la tarda una trobada amb el rei Felip VI per explicar-li la nova etapa de la patronal i les seves aspiracions de convertir Catalunya en un pol d’atracció d’inversions internacionals.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A la sortida de la reunió, celebrada al Palauet Albéniz de Barcelona, Sánchez Llibre va remarcar la voluntat de fer partícip el monarca del rumb que pretén emprendre la patronal, a la qual s’ha referit com a “casa gran dels empresaris”. “Li he plantejat al rei les propostes més rellevants del nostre mandat, que passen per aconseguir que Catalunya sigui el hub industrial [de referència] del sud d’Europa des de la perspectiva de la innovació i les telecomunicacions”, va dir.

L’agenda de treball que Felip VI s’havia organitzat per a la jornada havia començat amb una audiència a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona -el degà del qual va animar el rei a seguir visitant Catalunya-, va seguir amb una trobada amb representants de Barcelona Global, que es van centrar a demanar-li ajuda per reconstruir la reputació de Barcelona, i l’esmentada reunió amb Sánchez Llibre. L’últim compromís de la jornada va ser el sopar de la Nit de la Logística, organitzat en el marc del Saló Internacional de la Logística (SIL).

Així, el rei va presidir una trobada celebrada al Palau Nacional (que per exigències de seguretat de la Casa del Rei va obligar a tancar el MNAC durant tot el dia), on no va acudir el president Torra ni cap conseller.

Durant el sopar es van atorgar els guardons del congrés logístic que s’ha celebrat aquesta setmana a la capital catalana. A Mercadona li van premiar l’eficiència logística, a Seat la digitalització de la cadena de subministrament, a Ford la sostenibilitat logística i a Celsa els projectes d’economia circular.

stats