AUTOMOCIÓ
Economia 03/06/2011

Nissan fabricarà a Barcelona 3.000 furgonetes més de les previstes per aquest 2011

La planta catalana aconsegueix atraure més producció del model X83, que es fabrica per a tres marques diferents i es ven amb els noms de Primastar, Trafic i Vivaro

Redacció
1 min

BarcelonaLa fàbrica de Nissan a Barcelona ha aconseguit adjudicar-se una producció extra de 3.100 furgonetes aquest any, la qual cosa farà que s'ampliï el torn de nit a partir de finals d'agost i millorarà la càrrega de treball a les instal·lacions.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La furgoneta X83 es ven sota tres marques diferents (Nissan Primastar, Renault Trafic i Nissan Vivaro) i és un dels models de més èxit dels que es fabriquen a la capital catalana. Aquest any la producció creixerà un 44% i s'arribarà a les 75.000 unitats.

Segons ha informat la multinacional, la producció global de la planta catalana serà de 137.000 unitats durant aquest exercici fiscal (que segons el calendari japonès va de l'1 d'abril al 31 de març).

En paral·lel, la direcció de Nissan segueix treballant per garantir normalitat en la producció de l'altre model de furgoneta, la NV200, ja que els estralls que encara es fan notar després del terratrèmol al Japó han alterat el subministrament de determinades peces a la planta catalana.

Malgrat tot, la companyia no ha hagut d'aplicar cap interrupció de la producció i té garantida l'activitat normal pel juny. Tot i així, Nissan ha reconegut que el subministrament dels components no s'ha normalitzat del tot encara, tot i que ha millorat la situació més greu que va registrar-se per Setmana Santa.

stats