Economia 26/06/2019

Housfy es trasllada a una nova seu situada al 22@

Les noves oficines tenen 1.000 metres quadrats, dos pisos i capacitat per a 170 professionals

Ara
1 min
Albert Bosch, conseller delegat i fundador de Housfy

BarcelonaLa plataforma tecnològica immobiliària Housfy té nova seu. A partir del mes de juliol, l'empresa es trasllada a un espai de 1.000 metres quadrats i dues plantes al districte tecnològic 22@ de Barcelona. L'emplaçament té capacitat per a 170 professionals i la companyia hi ha invertit 150.000 euros en concepte de reformes. L'operació ha comptat amb l'assessorament d'Engels & Völkers, agència intermediadora de la propietat, que ha gestionat la firma del lloguer de les noves oficines.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les dimensions del nou espai, ha explicat la companyia aquest dimecres, suposen un increment del 400% de la superfícies de les oficines anteriors. "La motivació del canvi de seu és atreure i retenir talent, ampliar la plantilla i optimitzar el desenvolupament tecnològic i l'execució del servei", ha assenyalat el conseller delegat i fundador de Housfy, Albert Bosch.

Avui dia, la 'start-up' té contractats 80 professionals a Barcelona, però pretén arribar als 100 abans que acabi l'any i duplicar la plantilla de cara al 2020. "L'escalabilitat del model de negoci de Housfy és més gran del que preveiem al principi", ha afegit Bosch. "Per això, s'ha decidit canviar d'oficines abans del que esperàvem, per garantir que els professionals duguin a terme l'activitat de la companyia en les millors condicions possibles".

El canvi de seu es produeix setmanes després que Housfy tanqui una ronda de finançament sèrie A per valor de sis milions d'euros, coliderada per DN Capital, Torch Capital, Seaya Ventures i Cathay Capital. L'objectiu principal d'aquesta operació va ser reforçar l'expansió internacional de la companyia amb la consolidació a Itàlia i l'obertura de mercats a Portugal i França.

stats