Economia 20/06/2016

Ikea retira alguns frigorífics i congeladors per risc de descàrrega elèctrica

La multinacional assegura que es tracta d'una mesura preventiva i aconsella "desendollar-los immediatament"

Ara
1 min
Tot a punt perquè Ikea faci un centre comercial a Salt

BarcelonaLa multinacional sueca Ikea ha anunciat aquest dilluns la retirada del mercat dels seus frigorífics i congeladors –que comercialitza sota el nom de Frostfri– a l'estat espanyol per un possible risc de descàrrega elèctrica. Els aparells afectats, i que ara hauran de ser revisats, van ser fabricats entre la darrera setmana de novembre del 2015 i la segona setmana de febrer d'aquest any, tal com ha informat la companyia a través d'un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Concretament, el problema es troba en el panell de la carcassa situada just darrere de la porta dels aparells, que es pot desenganxar o desprendre's totalment. Si això passa, pot ocasionar un possible risc si entra en contacte amb el corrent elèctric, segons ha detallat el grup.

Així doncs, Ikea ha sol·licitat als seus clients que tinguin productes Fostfri fabricats entre aquestes setmanes que "els desendollin immediatament" i que es posin en contacte amb el servei d'atenció al client per tal de concretar una cita gratuïta d'atenció al client.

Tanmateix, la multinacional ha destacat que es tracta d'una mesura preventiva i que, de moment, encara no han rebut informes de cap persona que hagi patit una descàrrega elèctrica per aquests productes.

stats