Economia 25/04/2013

Josep Maria Álvarez, reelegit secretari general de la UGT de Catalunya amb el 82% dels vots

Matías Carnero, actual president del comitè d'empresa de Seat, serà el secretari general adjunt i es postul·la com a possible substitut d'Álvarez d'aquí a quatre anys

Elena Freixa
1 min

BarcelonaJosep Maria Álvarez ha estat reelegit com a secretari general de la UGT de Catalunya per quatre anys més amb el 81,9% dels vots. La seva era la única candidatura que es presentava a seguir liderant l'organització.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Álvarez tindrà com a número 'dos' a Matías Carnero, que serà el secretari general adjunt del sindicat. L'actual president del comitè d'empresa de Seat es posiciona així com a possible substitut d'Álvarez un cop acabi el mandat de quatre anys que comença i que, segons ha dit, serà l'últim.

El secretariat nacional s'amplia de 12 a 15 membres i combina continuïsme i dosis de regeneració. Neixen noves secretaries com ara la de Moviments Socials i Igualtat, que ocuparà David Papiol. La fins ara responsable d'Igualtat, Raquel Gil, passa a responsabilitzar-se d'una nova Secretaria de Suport a les Persones Aturades.

Repeteixen al càrrec Diego Martínez Isern, com a vicesecretari general, Jordi Camallonga, que seguirà com a secretari d'Organització o Camil Ros, que manté el càrrec de Secretari de Política Sectorial i coordinador de l'àrea externa.

stats