Economia 28/04/2015

L'administració concursal de Banco Madrid obre una oficina d'informació als clients

Europa Press
1 min
Banco Madrid

BarcelonaL'administració concursal de Banco Madrid obre aquest dimarts una oficina d'informació per als clients, amb la finalitat que puguin tenir tota la informació en el seu poder com a garantia de transparència del concurs de creditors en què es troba l'entitat, filial de l'andorrana BPA.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La nova oficina d'informació, que estarà situada provisionalment a la mateixa seu de Banc Madrid (passeig de la Castellana, 2) atendrà al públic de 9,30 hores a 13,30 hores. Tot i que l'activitat bancària de l'entitat no està operativa, l'oficina d'informació estarà oberta pràcticament mentre duri tot el procés concursal.

L'oficina, que estarà atesa per personal de Banco Madrid, pretén ser un punt d'ajuda als clients afectats pel concurs de creditors. La informació disponible s'anirà ampliant a mesura que vagi avançant el procés concursal. A més, els clients també podran sol·licitar i ampliar informació a través de l'atenció telefònica habilitada i de la pàgina web.

Finalment, l'administració concursal, integrada per Pedro Martín Molina i l'Agència Tributària, ha creat perfils a Twitter (amb el nom d'usuari: ACBancoMadrid) i a LinkedIn, des d'on els clients, dipositants, creditors i treballadors podran seguir les novetats del procés.

stats