Economia 26/06/2018

Miró Electrodomèstics aixeca el concurs de creditors

La cadena compta amb 27 establiments i 133 treballadors a Catalunya i les Balears

Ara
1 min
Springwater va adquirir Miró el 2014.

BarcelonaLa cadena Miró Electrodomèstics ha aconseguit superar el concurs de creditors en el qual ha estat immersa des de l'1 de setembre del 2016, després que el jutjat mercantil número 3 de Barcelona hagi aprovat la resolució oficial que acredita la seva sortida d'aquest procés.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquesta notificació oficial ha sigut produïda després que el 69% dels creditors de l'empresa votessin a la junta de maig a favor de la proposta del conveni i del pla de viabilitat i pagaments que va fer Kabaena Directorship, societat propietària de la cadena d'electrodomèstics que pertany al fons de capital Springwater Capital.

D'aquesta manera, Miró Electrodomèstics inicia una nova etapa en la qual, a través d'aquest pla de viabilitat, s'ha marcat com a objectiu consolidar la recuperació de la cadena i seguir creixent amb el desenvolupament de la seva activitat a Espanya, on compta amb 27 botigues i una plantilla de 133 professionals repartits entre Catalunya i les Illes Balears.

El director general de Miró, Matteo Buzzi, ha sostingut que la companyia ha viscut en els últims dos anys una "profunda i necessària reestructuració", però també ha reforçat la seva oferta en els lineals amb noves famílies de productes i serveis. "La companyia comença ara una nova etapa en la qual podrà consolidar el seu posicionament com la marca històrica que ha sigut en el sector dels electrodomèstics a Catalunya", ha dit.

stats