Economia 16/02/2016

El MWC veta la publicitat de serveis d'acompanyants als voltants de la Fira

L'organització del congrés de mòbils demana a l'agència Apricots que retiri la tanca publicitària que té al voltant del recinte firal de Gran Via

Ara
1 min
Tanca publicitària que l'agència de dones de companyia Apricots té als voltants del recinte de Fira de Barcelona a la Gran Via

BarcelonaL'organització del Mobile World Congress (MWC) ha demanat a l'agència de serveis d'acompanyants Apricots que retiri la tanca publicitària que té situada prop del recinte firal de Gran Via durant els dies del congrés de mòbils. Així ho afirma la mateixa agència en un comunicat, en el qual assegura que ha acceptat la petició. L'argument de l'organització, segons el comunicat, és "crear un ambient confortable per als delegats provinents de tot el món".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Tanmateix, l'agència aprofita el comunicat per reivindicar que "la prostitució és una pràctica que ha de ser ètica, voluntària i legal", en paraules del mateix CEO d'Apricots, Javier Martínez.

Tanca publicitària de l'agència de dones de companyia Apricots

Asseguren que accepten la petició de retirar la tanca per mostrar el seu "compromís amb la ciutat de Barcelona i la seva projecció internacional".

La tanca, situada a la confluència de l'avinguda de Vilanova i el carrer Primer de Maig de l'Hospitalet de Llobregat, serà retirada demà, dimecres 17 de febrer.

stats