Economia 23/09/2015

Puig venç Saphir als tribunals i li prohibeix vendre imitacions dels seus perfums

Ara
1 min
El president de Puig, Marc Puig, va reconèixer que la integració de Jean Paul Gaultier reduirà els beneficis durant els pròxims dos anys.

BarcelonaEl grup de perfumeria català Puig ha guanyat el pols amb el grup Saphir i ha aconseguit que el jutge, en recurs d'apel·lació, li doni la raó sobre les acusacions d'imitació dels seus perfums per part de Saphir. La sentència considera que és competència deslleial i publicitat il·lícita que aquesta empresa vengui fragàncies anunciant-les com a equivalents de coneguts productes de Puig com els perfums de Carolina Herrera, Paco Rabanne o Nina Ricci.

L'empresa condemnada, fabricant de fragàncies Saphir, Caravan i IAP, haurà de deixar de vendre i fer publicitat tant en establiments com a través d'Internet dels seus productes utilitzant les marques de Puig com a referència. També haurà d'indemnitzar l'empresa amb un import que Puig no ha fet públic.

La victòria als tribunals no és la primera que obté el grup que lidera Marc Puig, que també va guanyar el pols amb la cadena d'establiments Equivalenza.

stats