Economia 25/10/2019

El conseller delegat del Banc Sabadell, sobre la sentència: "No vull fer cap comentari"

Jaume Guardiola ha valorat l'actualitat política i la situació del banc durant la presentació dels resultats de l'entitat. Ho resumim en 5 frases

Albert Martín
1 min
Jaume Guardiola, conseller delegat del Banc Sabadell.

BarcelonaJaume Guardiola, conseller delegat del Banc Sabadell, ha comparegut aquest divendres davant els mitjans de comunicació amb motiu de la presentació dels resultats de l'entitat durant el tercer trimestre de l'any. L'acte, celebrat a Madrid, ha servit per conèixer la posició del banc respecte a la sentència del Tribunal Suprem en el judici als promotors de l'1-O.

La sentència

"No vull fer cap comentari. La prioritat per a tots és l'erradicació de la violència; aquest ha de ser el primer pas. No vull dir res més"

Impacte econòmic dels disturbis postsentència

"És molt prematur, però durant aquells dies l'activitat va ser normal en caixers, TPVs i targetes de crèdit. Però els riscos sobre la reputació són alts i veurem algun efecte"

Fusió amb Bankia

"Hi ha una lògica que és de tipus industrial: les fusions poden tenir sentit per buscar estalvis de costos, però el nostre focus no és aquí, és en la generació de resultats"

Tipus negatius

"Cal anar pensant en carregar comissions als clients. Uns tipus negatius d'aquesta magnitud s'hauran de traslladar a la clientela a través dels bancs; ja vam començar amb els clients financers, després amb les grans empreses, i ho anirem veient. El que ho marcarà és el que pugui fer la competència"

L'estat de l'economia espanyola

"Ens estem autoflagel·lant massa"

stats