Economia 18/11/2014

Seat contractarà més de 200 empleats temporals per un increment de les comandes

Els efectius a la fàbrica de Martorell creixen pel repunt de producció dels models Seat Ibiza i Audi Q3

Elena Freixa
1 min
Interior de la planta de Seat a Martorell

BarcelonaL'increment de les comandes de Seat en la recta final de l'any farà créixer la plantilla de temporals. El fabricant ha anunciat la contractació imminent de 233 empleats eventuals a Martorell que reforçaran les línies de producció de l'Ibiza i de l'Audi Q3.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'empresa ha informat que l'increment d'empleats eventuals se suma a la contractació de més de 550 persones al llarg d'aquest any, principalment per l'augment de dos a tres torns de producció en la línia del nou León. D'aquestes noves incorporacions, hi ha més de 200 persones que treballaven per ETT i que ja són des de l'octubre part de la plantilla de Seat.

Les vendes del fabricant acumulen des del gener i fins a l'octubre un creixement del 10,5% amb 326.000 vehicles venuts principalment a Europa. El fabricant concentra la seva estratègia de creixement al continent però ha frenat d'altres projectes d'expansió com el de Rússia, un mercat del qual ha anunciat que es retira al gener, segons es va saber aquest dilluns. Seat també va desistir de l'exportació a la Xina aquest any per concentrar esforços en altres mercats emergents com els països del nord d'Àfrica.

stats