Economia 18/03/2017

Un grup de taxistes bolca un vehicle amb llicència VTC a Barcelona

Els fets, investigats pels Mossos, han tingut lloc de matinada a la Travessera de Gràcia amb Tuset

Ara
1 min

BarcelonaUn grup de taxistes ha protagonitzat incidents violents aquest dissabte a la matinada al centre de Barcelona. Segons ha denunciat la patronal Unauto, que representa els interessos dels conductors amb llicència VTC contra els quals el sector del taxi va fer vaga aquest mateix dijous, es tractava d'un grup "organitzat" de taxistes.

Els fets, confirmats pels Mossos d'Esquadra, ja han estat denunciats i el vídeo mostra com diversos taxistes han bolcat un cotxe a la Travessera de Gràcia amb el carrer Tuset, una zona amb molt d'oci nocturn. Segons el comunicat d'Unauto, els taxistes havien amenaçat abans el conductor i diferents transeünts que recriminaven la seva actitud. La Guàrdia Urbana confirma que el cotxe bolcat era de la plataforma Cabify i que també s'han fet danys en un altre cotxe de la mateixa companyia.

Fonts de la Guàrdia Urbana han explicat que es van identificar al lloc dels fets tres persones que estan sent investigades, i a la resta d'implicats en els fets se'ls està intentant identificar.

Segons Unauto, fa "mesos" que hi ha incidents com aquest. La patronal ha volgut recordat que les llicències VTC "són llicències d'un servei públic" i ha insistit que els seus conductors "compleixen escrupolosament amb la llei de transport terrestre".

Finalment, Unauto fa una crida perquè el sector del taxi condemni els fets i ajudi a identificar els taxistes que han protagonitzat l'incident.

stats