LABORAL
Economia 24/02/2011

Valeo pacta prejubilacions i es compromet a mantenir oberta la planta de Martorelles cinc anys

La plantilla de Valeo Climatización va ratificar ahir l'acord per a la prejubilació de 40 persones de la factoria de Martorelles, a partir dels 55 anys. La multinacional s'ha compromès a mantenir oberta la planta cinc anys

Redacció
1 min

BarcelonaL'acord pactat entre la direcció de Valeo Climatización i el comitè d'empresa preveu el trasllat de part de la producció a la factoria del grup a Saragossa, a canvi d'oferir noves produccions per a la planta de Martorelles, que la multinacional no ha concretat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'assemblea dels 350 treballadors de la fàbrica vallesana ha ratificat aquests acords, que també inclouen la retirada de l'expedient de regulació. A canvi, els treballadors han acceptat mesures no traumàtiques, especialment prejubilacions per a 40 persones majors de 55 anys, segons fonts de CCOO.

D'aquesta forma, s'ha desactivat el conflicte obert a Martorelles, i s'ha desconvocat la vaga que feia la plantilla des de principis de mes. El sindicat ha valorat de forma positiva la situació, amb mesures no traumàtiques, com ara l'aplicació de baixes voluntàries amb indemnitzacions de 55 dies per any.

stats