Economia 02/03/2019

Valls critica la Generalitat pel vot electrònic

L'encara president de la Cambra diu que és neutral entre els candidats a reemplaçar-lo

Ara
1 min
Miquel Valls, en una imatge d'arxiu.

BarcelonaEl president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, s'ha mostrat aquest dissabte neutral entre tots els candidats a succeir-lo en les eleccions del maig, però ha demanat que el succeeixi algú amb experiència internacional i que se centri en defensar a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Ràdio 4 recollida per Europa Press, ha dit que la Generalitat és qui implanta el vot electrònic en aquestes eleccions de les cambres, però ha lamentat que són les cambres qui ha d'organitzar-ho: "Ens hauria agradat que s'hagués encarregat de tot" la Generalitat, ha dit, i ha afegit que la responsabilitat d'aquest sistema és del Govern per haver-ho decidit.

Fent balanç de la seva gestió, ha agraït al ple i a l'equip directiu i tècnic haver sabut "reinventar" la Cambra en plena crisi, quan van caure un 70% els seus ingressos.

El veterà dirigent ha expressat el seu optimisme perquè la indústria catalana està adaptant-se a la situació, en un moment "molt important" d'exportacions i internacionalitzant-se. I també ha recordat que una "part importantíssima" que ha "salvat" l'economia catalana és el turisme, perquè va permetre resistir en els pitjors moments.

stats