Economia 05/11/2014

Un vicepresident de la CEOE deixa el càrrec per presumpta corrupció hores abans que Rosell es proclami candidat

Jesús Terciado era president de la Cepime, on tenia com a número dos el principal rival de Rosell, Antonio Garamendi

Agències
1 min

ARAEl president de la Confederació de Petites i Mitjanes Empreses (Cepyme), Jesús Terciado, ha anunciat avui que abandona temporalment el càrrec, així com la vicepresidència de la CEOE, mentre la justícia investiga la denúncia presentada contra ell per tres membres de la patronal de Salamanca.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El titular del jutjat d'instrucció número 33 de Madrid investiga Terciado per presumptes cobraments irregulars a Cepime a través d'empreses de la seva propietat, un assumpte pel qual també ha cridat a declarar en qualitat d'imputats diversos dirigents de la patronal de les pimes la setmana que ve.

En un comunicat, Terciado ha explicat que ha transmès la seva decisió aquest mateix matí al Comitè Executiu de la CEOE, per evitar "qualsevol intent d'instrumentalitzar" la denúncia presentada contra ell en el procés electoral per a l'elecció del nou president de la CEOE.

Confemetal, Antonio Garamendi, formalitzaran avui davant la Junta Directiva de la patronal espanyola seves candidatures a la Presidència de l'organització, segons fonts properes al procés consultades per Europa Press.

La Junta Directiva de la CEOE donarà avui per convocades de manera oficial les eleccions presidencials, que se celebraran el proper 17 de desembre, i per segona vegada en la història de la patronal hi haurà més d'un candidat a la presidència de l'organització.

stats