EMPRESES
Economia 22/06/2013

El vicepresident de La Seda, José Luis Morlanes, dimitirà el mateix dia de la junta

Ha enviat aquest dissabte un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la qual cosa explica que renunciarà al càrrec dimecres que ve 26

T. G.
1 min
El vicepresident de La Seda, José Luis Morlanes.

BarcelonaJosé Luis Morlanes, màxim responsable de La Seda des de la dimissió de fa dos mesos i sortida del consell d'administració del president, Carlos Moreira, ha informat aquest dissabte a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que la setmana que ve presentarà la dimissió oficial. En concret, la renúncia serà vàlida el dimecres 26 de juny, el mateix dia que està convocada la junta d'accionistes de l'empresa que va presentar concurs de creditors la setmana passada.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Morlanes ja va explicar la decisió als sindicats dos dies després de presentar la insolvència provisional, però fins ara no ho havia comunicat a la CNMV. D'aquesta manera, segueix la incògnita sobre si es realitzarà la junta finalment, perquè un cop presentat el concurs, la companyia queda sota tutela del jutge. Tampoc queda clar qui presidirà la junta, perquè l'advocat Miquel Roca va renunciar al càrrec de president de l'assemblea d'accionistes fa setmanes i la dimissió de Morlanes no permet preveure a hores d'ara si farà efectiva la renúncia abans o després de la junta.

stats