Economia 29/04/2015

Vodafone prepara un ERO de 1.200 treballadors, segons Expansión

L'expedient de regulació d'ocupació seria conseqüència de la duplicació de llocs de treball produïts després de l'absorció d'Ono

Ara
1 min
FASES  Des d'avui fins al 4 de juny, la contractació del servei només es podrà fer  en 10 botigues d'arreu de l'Estat, on es faran demostracions de velocitat. A partir  d'aquesta data, s'estendrà a totes les botigues i es podrà contractar online.

BarcelonaLa companyia de telefonia mòbil Vodafone prepara un expedient de regulació d'ocupació (ERO) per al 20% de la seva plantilla, segons ha publicat aquest dimarts Expansión. La mesura afectaria uns 1.200 treballadors dels més de 6.000 empleats amb què actualment compta l'empresa, després de la compra i absorció de l'espanyola Ono per 7.200 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La previsió és que l'ERO comenci el juliol d'aquest any i es contempla en dues fases. Fins després d'estiu els empleats es poden acollir voluntàriament a baixes incentivades. La segona fase, que s'iniciaria a finals d'any, consistirà en acomiadaments forçosos que dependran del nombre de treballadors que s'acullin primer a la baixa voluntària.

stats