El + Nou 28/09/2015

Descobreix els 37 municipis de Catalunya on no ha guanyat Junts pel Sí

Junts pel Sí és la candidatura més votada en 910 poblacions, Ciutadans en 30, el PSC en 6 i la CUP en una

Enric Borràs
1 min

BarcelonaJunts pel Sí és la candidatura guanyadora a 910 dels 947 municipis de Catalunya, els 37 que s'han resistit a la candidatura sobiranista es concentren sobretot a la Vall d'Aran, al Baix Llobregat i al Tarragonès, tal com podeu veure als mapes de l'interactiu de l'ARA per al 27-S. Ciutadans ha aconseguit el vot majoritari en 30 dels pobles de Catalunya, el PSC en sis i la CUP en un, la Vilella Alta, amb un cens de 99 habitants, on ha aconseguit 41 vots.

Els municipis on Ciutadans ha aconseguit ser la llista més votada són: la Canonja, Vila-seca, Salou, la Pobla de Mafumet, Montmell, Cunit, Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, el Prat de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià del Besòs, Sant Andreu de la Barca, Montornès del Vallès, la Llagosta, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda, Barberà del Vallès, Ripollet, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Abrera, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Canovelles, es Bòrdes, Vilamòs i Arres. Per la seva banda, el PSC ha passat al capdavant a Canejan, Les, Bossòst, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat i Badia del Vallès.

Percentatge de vot a partits del 'no' per municipis

El mapa, per municipis, del percentatge de suport al 'no' permet comprovar com els contraris a la independència i al sobiranisme són especialment forts al litoral i el prelitoral fins a l'Empordà, a la Vall d'Aran i al sud de Catalunya. En canvi, el mapa del grau de suport al 'sí' indica que el feu de les candidatures independentistes és a la Catalunya interior, sobretot del Bages i el Montseny en amunt.

Percentatge de vot a partits del 'sí' per municipis

stats