El + Nou 15/09/2015

Romeva, a Iglesias i al PP: "Quan algú acusa Catalunya de separar per origen, simplement menteix"

Oriol March
1 min
El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, amb Eduardo Reyes i Gabriel Rufián, de Súmate, després de participar en una roda de premsa / ACN

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha assegurat aquest dimarts que les relacions entre Catalunya i Espanya no suposen "un problema entre persones", sinó un "problema polític". "No es tracta de repartir carnets, sinó que cadascú pugui ser el que vulgui ser", ha apuntat Romeva, que ha acusat els partits estatals d'enganyar per fomentar la divisió entre catalans per raó del seu origen. AL mateix temps, l'exeurodiputat d'ICV ha apuntat que una Catalunya independent tindrà "relacions cordials, fructíferes i útils" amb Espanya. "No té cap lògica posar barreres a les persones i a les mercaderies", ha apuntat Romeva, que ha negat qualsevol "discriminació" als catalans d'origen estranger.

El número u de la coalició CDC-ERC, en referència a les paraules dels últims dies de Pablo Iglesias, líder de Podem, i de dirigent del PP, ha apuntat que "quan algú acusa Catalunya de separar [ciutadans] per origen, simplement menteix".

stats