Ciutadans esclata amb el gol de Piqué: Girauta es posa a ballar el 'Waka Waka'

El partit d'Albert Rivera para la seva campanya a Catalunya per veure el debut de 'la roja' a l'Eurocopa. "Piqué és l'espanyol de l'any", proclamen

Passaven els minuts i el cap de llista de Ciutadans per Barcelona, Juan Carlos Girauta, buscava en el fons del seu mòbil l'entreteniment que no li brindava el futbol. La seva antítesi seia just davant. El líder de Ciutadans a l'Hospitalet –i president del club de la ciutat–, Miguel García, vibrava a cada embrió d'ocasió de 'la roja'. Abraçat constantment a una bandera d'Espanya signada pel tinent general inspector de l'exèrcit, Ricardo Álvarez Espejo, ell havia de ser clarament el protagonista de la jornada. Fins que ha arribat el gol de Gerard Piqué.

Ha estat aleshores quan Girauta, que més tard ha reconegut que el futbol no l'apassiona, s'ha desfermat al ritme del 'Waka Waka'. "D'això se'n diu 'venirse arriba'", ha explicat més relaxat en declaracions als periodistes quan ha acabat el partit. "Al final he acabat ballant com un Miquel Iceta qualsevol", apuntava entre riures després.

Per darrere del moviment de malucs de Girauta, els seus companys –molts d'ells equipats amb la samarreta de la 'roja'– encara s'abraçaven eufòrics per una victòria de la selecció espanyola que durant una bona estona han vist perillar. El més content de tots, Miguel García. El dirigent, que s'ha passat el partit reivindicant que Jordi Alba és de l'Hospitalet de Llobregat, ha proposat nomenar Piqué "espanyol de l'any", i ha assegurat que després del partit d'avui "està tot perdonat". "Piqué, amb tu va començar tot!", s'exclamava.

L'esclat final, però, no amagava que durant molts minuts els cinquanta membres de Ciutadans que han vist el debut de 'la roja' tot fent un arròs a la Barceloneta estaven més preocupats pel 'partit' d'aquesta nit. El debat a quatre en el qual esperen que Albert Rivera doni millor imatge que ara fa sis mesos, quan, admeten, es va mostrar massa nerviós. "A la nit sí que vibraré", apuntaven dirigents del partit, que no dubtaven a presentar Rivera com el "Messi de C's", capaç de fer un gol aquesta nit que els acosti a tenir la clau de la governabilitat. Caldrà veure si quan apaguin el televisor també ballen el 'Waka Waka'.

Més continguts de