Microsites 21/06/2016

Fernández Díaz demana "respecte" per ell i pel director de l'Oficina Antifrau

El ministeri de l'Interior afirma que vol ser "prudent" i evita valorar el cas. El dirigent del PP ordena una investigació sobre la gravació

Ara
1 min
Fernández Díaz, durant l'acte amb militants a Sant Cugat del Vallès

BarcelonaRespecte per a ell i per al director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso. Això és el que ha demanat aquesta tarda el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, després que 'Publico' hagi avançat en exclusiva unes gravacions en què conspira per treure draps bruts de CDC i ERC.

En un acte amb militants a Sant Cugat del Vallès, Fernández Díaz, -que volia evitar parlar-ne- ha respost les preguntes dels periodistes i ha considerat que acusar-los de conspirar és "massa greu". "Parlar de gravacions és una cosa massa seria. Si algú ha fet gravacions que respongui ell", ha expressat, visiblement indignat, i ha afegit que és una "ofensa" per al director de l'Oficina Antifrau. "Dir que algú conspira amb el director de l'Oficina Antifrau, que és un magistrat escollit pel Parlament, crec que és una ofensa per a ell", ha conclòs.

Des del ministeri de l'Interior, consultats en dues ocasions per l'ARA al llarg d'aquesta tarda, han declinat fer qualsevol tipus de valoració. "De moment no direm res, hem de ser prudents perquè el cas ho demana", insistia un portaveu malgrat les evidències que impliquen el ministre en un cas de guerra bruta informativa.

Al seu torn, Fernández Díaz ha ordenat l'obertura d'una investigació al comissari general de Policia Judicial per descobrir què ha passat.

stats