Rajoy esquiva La Sexta però anirà a 'El hormiguero'

El candidat del PP es nega a respondre a preguntes de ciutadans a 'La sexta noche'

Ara
1 min
Rajoy a Pontevedra: del cop  de puny a un bany de masses

BarcelonaMariano Rajoy no es vol deixar entrevistar per famílies espanyoles. El president en funcions del govern espanyol i candidat del Partit Popular al 26-J ha rebutjat la invitació del programa de La Sexta 'La sexta noche' perquè participi a l'espai 'La familia pregunta', pel qual ja han passat els seus tres principals rivals en aquestes eleccions: Pedro Sánchez (PSOE), Pablo Iglesias (Podem) i Albert Rivera (Ciutadans).

"Rajoy no vindrà. No vol", va tuitejar aquest dijous el presentador del programa, Iñaki López, que també ha deixat clar que no acceptaran que el PP hi enviï un altre representant. Aquesta secció, estrenada a finals de maig, permetia a diverses famílies representatives de diferents sectors de la societat espanyola plantejar directament qüestions als candidats.

En canvi, Mariano Rajoy sí que ha acceptat ser entrevistat en un altre programa del grup Atresmedia, tot i que no centrat en l'actualitat política, sinó de l'àmbit de l'entreteniment. Dimecres vinent, quatre dies abans dels comicis, el líder del PP serà a 'El hormiguero', d'Antena 3, un programa que fins ara no ha visitat mai. Durant la precampanya del 20-D, el programa que presenta Pablo Motos havia rebut la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría.

Dilluns, dos dies abans que hi vagi Rajoy, 'El hormiguero' rebrà la visita del socialista Pedro Sánchez.

stats