SOCIETAT
Especials 08/01/2012

De vendre cultura a vendre bacallà

La Roser i la Marta Fradera han passat de la producció audiovisual al taulell d'una parada al mercat

Catalina Serra
1 min
EL CANVI DE VIDA DE DUES GERMANES QUE SE'N SURTEN  Roser Fradera (esquerra) i la seva germana Marta es van quedar sense feina quan l'empresa de museografia i exposicions culturals on treballaven va deixar de tenir encàrrecs i a sobre no els pagaven les factures. S'han reinventat agafant una parada de pesca salada en un mercat on fan una feina molt dura però que els dóna grans satisfaccions.

BarcelonaLa Roser i la Marta Fradera es van quedar sense feina quan l'empresa de museografia i exposicions culturals on treballaven va deixar de tenir encàrrecs i a sobre no els pagaven les factures.

S'han reinventat agafant una parada de pesca salada al Mercat de la Sagrada Família. Hi fan una feina molt dura però que els dóna grans satisfaccions. Ara només enyoren tenir més temps per llegir i poder gaudir d'algun cap de setmana complet, però no se'n penedeixen gens.

Des del 15 d'octubre la seva vida ha fet un tomb. Encara que sigui pel cansament, la Marta dorm com mai a la vida. No es queixa de res i li ha tornat el somriure. "Tot se n'anava a l'aigua i ens havíem de buscar la vida perquè no pots quedar-te sense fer res", conclou la Roser.

"Les coses no vénen soles i és molt bo canviar encara que això suposi molt d'esforç. Amb la comoditat no es va enlloc".

Podeu llegir el reportatge complet a l'ARA PREMIUM.

stats