MUNDIAL NATACIÓ
Especials 22/07/2013

Un banyador d'Erika Villaécija, entre els objectes que se subhastaran per recollir fons per a la lluita contra el càncer

La subhasta tindrà lloc el dissabte 27 de juliol a les instal·lacions del 'village' de Montjuïc

Efe
1 min

BarcelonaEls nedadors de la delegació espanyola que participen en el Mundial de Barcelona han donat alguns dels seus objectes personals a les ONG Grup Àgata i Fundació Oncolliga perquè siguin subhastats per recollir fons per a la lluita contra el càncer.

Segons han informat aquest dilluns les dues associacions benèfiques, la subhasta dels objectes se celebrarà el dissabte 27 a les instal·lacions del 'village', a Montjuïc.

Entre els objectes que han donat els esportistes hi ha peces esportives dels integrants de les seleccions masculina i femenina de waterpolo, objectes de les noies de sincronitzada i equipacions de diferents nedadors, com per exemple un banyador personalitzat cedit per la fondista Erika Villaécija.

La presidenta de Grup Àgata, Montserrat Domènech, ha destacat: "Tot i estar concentrats en la competició, els equips espanyols no han dubtat ni un minut a donar suport a la nostra causa ni a cedir-nos diferents objectes per poder dur a terme iniciativa". Domènech ha ressaltat que l'artífex de la proposta ha estat Carla Casals, la nedadora paralímpica de 26 anys que té el rècord del món de 200 metres papallona.

Casals resideix al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès al costat de molts dels esportistes que participen en el campionat del món de natació i ha estat la responsable de recopilar tots i cadascun dels objectes que seran presents en aquesta subhasta solidària.

stats