Contingut patrocinat

Batxillerat o cicles, tots els camins per formar-se per al futur que desitges

Després de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), els estudiants es troben davant diverses opcions educatives per continuar la seva formació. Dues de les opcions més comunes són el Batxillerat i els Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM).

Redacció
2 min
Estudiar el Batxillerat o un CFGM en un centre de La Salle ofereix una combinació única de formació acadèmica, suport personalitzat i valors centrats en la persona, que prepara els estudiants per afrontar els reptes del món actual.

El Batxillerat és un programa de dos anys que proporciona una formació acadèmica generalista i prepara els estudiants per a l'accés a la universitat o per a altres camins educatius o professionals. Ofereix diverses modalitats, com ara Ciències, Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials, que permeten als estudiants centrar-se en àrees específiques d'interès.

D'altra banda, els CFGM són programes de formació professional de dos anys que ofereixen una preparació pràctica en un camp professional específic, com ara administració, informàtica, electrònica, automoció, entre altres. Aquests programes inclouen períodes de formació en centres de treball que permeten als estudiants adquirir experiència pràctica en el sector.

L'elecció entre Batxillerat i CFGM dependrà dels interessos personals, les habilitats i les metes professionals de cada estudiant. Tant el Batxillerat com els CFGM ofereixen oportunitats per al creixement personal i professional, i poden obrir portes a una àmplia gamma de camins educatius i laborals. És important que els estudiants investiguin i reflexionin sobre les seves opcions abans de prendre una decisió informada sobre el seu futur acadèmic i professional.

La Salle Catalunya compta amb dotze centres que cursen Batxillerat.

Un cop finalitzat el Batxillerat, l’alumnat ha de tornar a decidir com encarar el seu futur. En aquest cas, poden accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS), o bé a la Universitat. Aquell alumne que hagi realitzat un CFGM també podrà accedir a un CFGS si així ho desitja. Arribats en aquest punt, és important recordar que des dels Cicles Formatius de Grau Superior, també es pot accedir a la Universitat.

A més, optar per fer el Batxillerat o un Cicle Formatiu en un centre de La Salle ofereix una sèrie d'avantatges addicionals. La Salle és coneguda per la seva excel·lència acadèmica i la seva orientació en valors. Els centres de La Salle ofereixen una educació de qualitat, amb una atenció personalitzada als estudiants i un entorn que promou el desenvolupament integral. A més, els valors lasal·lians, com la solidaritat i el respecte, formen part de la cultura dels centres de La Salle, i proporcionen una educació que va més enllà de l'acadèmic. Els estudiants que opten per estudiar en aquests centres també tenen accés a una xarxa de suport i oportunitats de desenvolupament personal i professional que els prepara per a un futur d'èxit i contribució a la societat. En resum, estudiar el Batxillerat o un CFGM en un centre de La Salle ofereix una combinació única de formació acadèmica, suport personalitzat i valors centrats en la persona, que prepara els estudiants per afrontar els reptes del món actual.

Més de 25 titulacions de cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

La Salle Catalunya compta amb dotze centres que cursen Batxillerat. Oferim fins a tres plans d’estudis i amb itineraris oberts per tal d’ajudar l’alumnat a dissenyar el seu futur.

Pel que fa als cicles formatius, La Salle Catalunya ofereix més de 25 titulacions de cicles formatius de grau mitjà i grau superior en set centres diferents.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

stats