BBVA
Especials 26/11/2022

BBVA, banc pioner en oferir solucions ‘e-commerce ‘ dins els ajuts del Kit Digital

L’entitat financera impulsa la transformació digital de pimes i autònoms, posant al seu abast una solució de pagament per al comerç electrònic.

2 min
Una oficina de l'entitat bancària BBVA, digital

BBVA s'ha convertit en el primer banc d'Espanya homologat com a agent digitalitzador posant a disposició d'empreses i autònoms la seva solució de pagament per a e-commerce. Aquesta està inclosa dintre el cataleg d'ajudes del KIT Digital, un programa d'ajuts del govern espanyol que busca impulsar la digitalització de les pimes i dels autònoms del país. La iniciativa, que compta amb el finançament de fons europeus, vol ajudar el teixit productiu a seguir enfortint la seva presència al món digital. Per això subvenciona la implantació de millores en aspectes clau de la digitalització, com la posada en marxa d'un comerç electrònic, la gestió de perfils a les xarxes socials i la millora de la ciberseguretat. 

BBVA fa temps que treballa en la mateixa direcció. És per això que ha fet un pas endavant i s'ha adherit a la xarxa d'agents digitals des d'aquesta tardor. Així facilita el procés a empreses petites i mitjanes i a autònoms que volen implementar el comerç electrònic a través del TPV Virtual. Es tracta d'una passarela de pagament en línia, que permet gestionar les transaccions amb tarjeta i fer el seguiment de les vendes d'una manera senzilla, immediata i segura. Concretament, la passarel·la de pagaments que ofereix BBVA és una eina que permet als negocis gestionar els cobraments amb targeta de la botiga en línia i rebre els pagaments a l'instant. El servei també inclou la gestió de pagaments a través d'altres sistemes, com Bizum, transferències en línia, Apple Pay o Google Pay. Alhora, és una solució oberta al món amb la pàgina de pagament multi idioma que dona l'opció al client de realitzar el pagament amb la seva moneda local. Els negocis que sol·licitin el Kit Digital disposaran del servei de manera totalment gratuïta durant el primer any. 

L'import econòmic màxim del Kit Digital es calcula en funció del nombre de treballadors. Així, per a autònoms i empreses de fins a 3 treballadors la subvenció és de fins a 2.000 euros, i els autònoms i empreses que tinguin de 4 a 9 treballadors, de 6.000 euros. Quant a les empreses de 10 a 50 treballadors, la subvenció pot arribar als 12.000 euros. 

stats