AMB BBVA A CASA

“És essencial que els clients empresarials puguin fer les gestions bancàries habituals sense sortir de casa”

Entrevista a Óscar Vélez, director de transformació a BBVA Espanya per a clients empresarials

2 min
Óscar Vélez és el director de transformació a BBVA Espanya per a clients empresarials

Davant la situació d’emergència sanitària, BBVA exposa les principals recomanacions i solucions que el banc posa a disposició de les empreses per continuar amb la gestió dels seus negocis sense sortir de casa.

Quina és la recomanació de BBVA als seus clients empresarials per operar amb el banc en aquests moments?

En l’actual situació de limitació de moviments, a causa de l’emergència sanitària per coronavirus, és essencial que els clients empresarials puguin continuar amb les seves gestions bancàries habituals des de casa.

De quina manera poden dur a terme la gestió del seu negoci de manera remota?

Els clients empresarials de BBVA poden continuar amb la gestió financera del seu negoci sense sortir de casa i amb els màxims estàndards de seguretat. En aquest sentit, poden donar-se d’alta com a clients i accedir a la banca online per consultar els saldos de tots els seus comptes, també els d’altres entitats, i realitzar transferències des de qualsevol d’aquests comptes. Això és crucial perquè puguin afrontar el pagament als proveïdors, les nòmines als empleats o les assegurances socials, entre altres compromisos.

Quines són les solucions digitals que BBVA ofereix a les empreses per continuar amb l’operatòria bancària habitual?

A través del web o de l’aplicació BBVA Net Cash, la banca online d’empreses pot realitzar des d’operacions habituals com consultar els seus productes, realitzar transferències nacionals i internacionals, pagar les nòmines, sol·licitar certificats o realitzar la gestió dels rebuts, fins a d’altres de més puntuals com ara sol·licitar, tramitar i presentar un aval.

Si l’empresa no és client del banc, s’hi pot donar d’alta ara i començar a operar amb BBVA?

Una empresa pot començar a treballar amb BBVA quan vulgui i des d’on vulgui a través de l’alta digital. Aquesta eina permet fer-se client de manera 100% online. Les empreses poden fer servir el seu certificat digital d’administrador únic o solidari, emès per la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, per fer-se clientes de BBVA, obrir-hi un compte i operar a l’instant a través de la banca online, sense paperassa i sense necessitat de desplaçar-se fins a una oficina. A més, ara que les empreses necessiten gestionar els seus comptes a BBVA i en altres entitats o realitzar pagaments des de qualsevol dels seus comptes sense sortir de casa, BBVA One View, l’agregador intel·ligent per a empreses, els proporciona la informació que necessiten. Aquesta solució permet, en temps real i sense sortir dels canals digitals de BBVA, consultar altres bancs de l’empresa i, fins i tot, realitzar pagaments des dels comptes de les altres entitats.

Què passa si l’empresa té algun dubte o ha de fer algun tràmit directament amb el seu gestor?

A més dels canals digitals, els nostres clients poden seguir contactant amb el seu gestor de BBVA de manera remota per resoldre qualsevol dubte o en el cas que necessitin ajuda per realitzar una gestió online. En cas que sigui imprescindible acudir a una sucursal, pot consultar la informació sobre les oficines obertes i els horaris a través de la pàgina web de BBVA.

stats