Jocs Olímpics
Especials 04/08/2012

Becky Hammon, la ianqui que disputa els seus segons Jocs Olímpics amb la samarreta de Rússia

La jugadora nord-americana suma 9,5 punts i 4 assistències per partit a Londres, on el seu equip ha guanyat tres partits i n'ha perdut un

àlex Gozalbo
1 min
Becky Hammon

BarcelonaCap altra jugadora del bàsquet femení ha cuidat més la seva imatge fora de les pistes que Becky Hammon, l'esportista preferida per aficionats i periodistes. Els Estats Units es van enamorar d'aquesta base nascuda l'any 1977. Per això, quan l'any 2008 va anunciar que disputaria els Jocs Olímpics amb Rússia l'impacte va ser enorme. La jugadora, que no va ser convocada per la selecció del seu país, no va dubtar i va buscar altres camins per no perdre's el gran esdeveniment esportiu que es disputa cada quatre anys.

"Traïdora" va ser l'adjectiu més suau que Becky Hammon va sentir. La revista 'ESPN' li va dedicar un article ("Why Becky Hammon isn't a traitor") per intentar explicar els motius de la seva decisió i ajudar a entendre la seva situació, però no va ser senzill.

"No espero que tothom m'escolti o m'entengui, però jo no vaig renunciar a jugar amb els Estats Units", va dir Hammon abans de competir amb Rússia als Jocs Olímpics de Pequín, on va guanyar la medalla de bronze.

A Londres Becky Hammon suma 9,5 punts i 4 assistències per partit amb Rússia, una selecció que ha guanyat tres partits i n'ha perdut un.

stats