Especials 05/06/2022

CaixaBank llança iZZinow, un servei de ‘Buy Now Pay Later’ que facilita el pagament fraccionat de compres en qualsevol comerç

iZZinow, ja en fase de desplegament, reforça les opcions de pagament a terminis de MyCard, referència en l’oferta de CaixaBank amb més de 7,2 milions de targetes emeses a Espanya

4 min
iZZinow és una solució de pagament a terminis que permet als clients de l’entitat activar el fraccionament de les seves compres en qualsevol moment

CaixaBank, a través de la seva filial de mitjans de pagament i solucions de crèdit al consum, CaixaBank Payments & Consumer, llança iZZinow, una solució de pagament a terminis que permet als clients de l’entitat activar el fraccionament de les seves compres en qualsevol moment, de manera fàcil i senzilla, i utilitzar-lo en tots els comerços, sense que hagin d’estar adherits als serveis de CaixaBank ni tampoc a iZZinow.

L’opció d’activar iZZinow ja ha començat a desplegar-se de forma automàtica en l’app mòbil CaixaBankNow per als titulars de MyCard, la targeta de referència en l’oferta de mitjans de pagament de CaixaBank. Abans de l’estiu, el servei estarà disponible per al 100% dels clients que compten amb aquest mitjà de pagament, amb 7,2 milions de targetes emeses a Espanya.

Aquest servei de Buy Now, Pay Later (compra ara, paga després) està pensat perquè els clients puguin activar l’opció de fraccionar un pagament còmodament a través del mòbil, amb la seva aplicació CaixaBankNow, en el moment en què necessitin utilitzar-lo, que pot ser abans o després de realitzar una compra.

Flexibilitat per fraccionar el pagament abans o després d’una compra

Habitualment, l’opció de fraccionar un pagament no està disponible per al client fins que l’import de l’operació es carrega en la targeta. Si desitja fer-ho, ha d’esperar que aparegui el càrrec de la compra per poder activar el fraccionament del pagament i fixar un nombre de quotes per a la devolució del import. No obstant això, hi ha casos en els quals la compra no es carrega de manera instantània, com per exemple en compres online en comerços internacionals. En aquestes ocasions, el client no pot activar el fraccionament del pagament fins que transcorren hores o fins i tot dies, la qual cosa limita les seves opcions de finançament.

Altres vegades, el client pot decidir fraccionar el pagament de la seva compra després d’haver realitzat l’operació. Hi ha comerços que ofereixen serveis de finançament en el punt de venda, una opció que, en el canal online, s’està popularitzant. No obstant això, per utilitzar-los el client ha de decidir optar pel fraccionament del pagament en el moment mateix de realitzar l’operació. A més, no tots els establiments comercials disposen d’aquests serveis: depèn de si hi estan adherits o no.

iZZinow és la solució de CaixaBank per activar el fraccionament de les compres en el moment just en què el necessita el client, abans o després d'efectuar la compra, i en qualsevol lloc sense necessitat que el comerç estigui adherit al servei de CaixaBank. La fórmula permet reforçar els serveis de crèdit als clients particulars de CaixaBank i complementa l’oferta de fraccionament de pagament de l’entitat. Així mateix, ofereix avantatges afegits al client: no ha de compartir les seves dades amb tercers, com sí que passa amb altres solucions de Buy Now Pay Later, i té centralitzada en un únic lloc, que és la seva app CaixaBankNow, la consulta de les seves operacions amb targeta i de les opcions de finançament de les quals disposa.

Activació immediata a través del mòbil

Per utilitzar la solució Buy Now Pay Later de CaixaBank abans d'una compra, l'usuari només ha d'obrir l'app CaixaBankNow, accedir al servei iZZinow (clarament visible en les seves opcions de targetes) i indicar en quantes quotes desitja fraccionar el seu pròxim pagament amb targeta, en 2 mesos de forma totalment gratuïta, sense interessos ni comissions, o bé fins a 12 mesos amb interessos.

En el moment d’efectuar l’operació, que pot realitzar-se en qualsevol establiment físic o e-commerce, el client paga amb la seva targeta de la forma habitual: acostant la seva targeta al TPV (en botiga) o introduint les dades de la targeta (en comerç online). El comerç rebrà l’import total de la compra al moment i el client, per part seva, pagarà les quotes en les dates seleccionades de manera prèvia.

Les compres ja realitzades també es poden pagar a terminis mitjançant la solució 'Buy Now Pay Later'

El servei es desactiva automàticament després de realitzar la compra desitjada i el client pot continuar usant la seva targeta amb la forma de pagament habitual, sense que s'apliqui el fraccionament de pagament en pròximes compres, encara que podrà tornar a activar-ho en el moment que necessiti fraccionar les seves compres.

Les compres ja realitzades també es poden pagar a terminis mitjançant la solució Buy Now Pay Later, simplement seleccionant l'operació que es vol fraccionar des de CaixaBankNow web o en l'aplicació mòbil, triant el nombre de terminis.

Fraccionar compres a dos mesos, gratuït amb iZZinow

Amb iZZinow, el pagament en dos terminis és gratuït, sense que s'apliquin interessos ni comissions.

L'import mínim per fraccionar les compres amb iZZinow és de 40 euros, mentre que el màxim dependrà del límit de crèdit disponible en la targeta del client. Cada vegada que el client realitzi una compra fraccionada amb iZZinow, rebrà una notificació amb la confirmació i les dades de l'operació fraccionada.

Si posteriorment volgués gestionar o modificar el nombre de terminis d'una operació fraccionada, podrà fer-lo en qualsevol moment des de CaixaBankNow.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat especialitzada del Grup CaixaBank en finançament al consum i mitjans de pagament.

La companyia gestiona un crèdit viu de més de 8.500 milions d'euros i és l'entitat líder en pagament amb targeta amb un parc de 33,4 milions d'unitats comercialitzades i una quota per facturació en compres del 32,7% i del 36,7% a través dels TPV en els comerços.

CaixaBank Payments & Consumer engloba més de 20 societats relacionades amb el món del consum i del pagament, filials 100% o participades amb socis estratègics, amb l'objectiu d'accelerar i ampliar les capacitats de l'entitat.


stats