Dakar 2011
Especials 12/01/2011

Carlos Sainz comet un error de navegació i perd 9 minuts respecte el líder de la general, Al Attiyah

Sainz i el seu copilot han comès un error de navegació, però s'han vist beneficiats al final de l'etapa perquè Al Attiyah també s'ha equivocat i s'ha escurçat la diferència

Redacció
1 min
Carlos Sáinz.

BarcelonaEl madrileny Carlos Sainz (Volkswagen) ha perdut aquest dimecres més de 9 minuts amb el pilot qatarià Nasser Al Attiyah, en la desena etapa del Dakar 2011; i és segon a la general a 12 minuts i 37 segons del seu company d'equip.

Sainz i el seu copilot han comès un error de navegació i han acabat la jornada a la cinquena posició, per darrere d'Al Attiyah, que ha estat quart. En aquest aspecte, el pilot madrileny ha estat de sort, perquè Attiyah també ha comès un error de navegació, per la qual cosa la distància entre els dos, a la general, s'ha escurçat al final de l'etapa.

En la jornada d'aquest dimecres, el sud-africà Giniel De Villiers (Volkswagen) ha estat el més ràpid. El polac Krzysztof Holowczyc (BMW), segon; i el francès Stéphane Peterhansel, tercer.

Aquest dijous es disputarà l'antepenúltima etapa, de 622 quilòmetres d'especial, entre Chilecito i San Juan. Un traçat amb poca arena i més camins pedregosos i de terra.

stats