Especials 15/05/2012

Un centenar d''indignats' simulen l'enterrament de l'ensenyament públic davant la seu del PP a Barcelona

Una vintena de furgons blindats dels Mossos d'Esquadra han custodiat l'edifici durant la mitja hora que ha durat la concentració

Laura Díaz-roig
1 min
'Indignats' simulant la mort de l'ensenyament públic / LAURA DÍAZ-ROIG

BarcelonaUn centenar d''indignats' s'han concentrat davant la seu del PP a Barcelona, al carrer Comte d'Urgell, poc abans de les dues del migdia d'aquest dimarts. Dins dels actes del primer aniversari del moviment 15-M, els 'indignats' han simulat l'enterrament de l'ensenyament públic, en protesta per les retallades en educació tant del govern espanyol com de l'executiu català. Poc després de dos quarts de dues la concentració s'ha dissolt, i només una cinquantena de persones s'han quedat pels voltants de l'edifici dinant. L'edifici ha estat custodiat des de poc abans de les dotze hores del migdia per una vintena de furgons blindats dels Mossos d'Esquadra.

Els concentrats a la seu del PP han cridat consignes com: "Què passa, què passa? Que privatitzen massa!". L'únic incident, però sense derivar en aldarulls, s'ha registrat quan una desena d''indignats' han increpat un mosso vestit de paisà.

stats