El cooperativisme guanya terreny

Fem Ciutat, una opció líder per donar resposta a la necessitat d’habitatge

Més de 35 anys desenvolupant llars assequibles per als nostres socis i sòcies

Redacció
1 min
Una de les promocions d'habitatges de la cooperativa Fem Ciutat SCCL

Fem Ciutat SCCL som una cooperativa d’habitatges de llarga trajectòria, amb més de 35 anys d'història desenvolupant llars assequibles per als nostres socis i sòcies. Vam néixer amb la vocació de desenvolupar habitatge protegit, facilitant l'accés a l'habitatge de milers de famílies que no podien accedir al mercat lliure.

Hem lliurat més de 4.000 habitatges en tot l’àmbit de Catalunya i ens hem convertit en un dels principals promotors no públics d’habitatge protegit en qualsevol modalitat: compra, dret de superfície, lloguer, entre d'altres.

Tenim la vocació d'operador social, cosa que ens ha portat al compromís des de fa molt de temps amb les administracions en la cerca de diferents formes d'accés a l'habitatge: des de la compra, combinat amb el lloguer en promocions mixtes, fins al dret de superfície en venda.

Ens basem en un equip d’assessorament integral (EDAI) que és Solucions, amb qui col·laborem des de fa més de 30 anys, que realitza totes les tasques necessàries per aconseguir l’objecte social de la cooperativa.

Actualment estem realitzant dues promocions, de 70 habitatges cadascuna, al Sector Llevant de Viladecans. També desenvolupem una promoció de 46 habitatges protegits de lloguer a Barcelona. A més, estem en contacte amb diverses administracions per desenvolupar noves actuacions d’habitatges assequible, bàsicament de compra.

Pots trobar més informació a la nostra web https://www.femciutat.cat

stats