Shopping
Especials 17/10/2022

Compres i molt més a l’Andorra Shopping Festival

El país dels Pirineus torna a acollir el festival de compres durant el mes de novembre, amb propostes lúdiques i gastronòmiques

Redacció
3 min
Del 4 al 20 de novembre el shopping d'Andorra surt al carrer.

Compres, música, animacions per a tota la família i gastronomia tornen a ser les grans protagonistes al Principat d’Andorra durant el mes de novembre. I és que torna una de les cites més consolidades de la tardor al Principat: l’Andorra Shopping Festival. Entre el 4 i el 20 de novembre el shopping surt al carrer i ho fa amb un seguit de propostes paral·leles perquè l’experiència de compra sigui diferent.

Els principals eixos comercials del país seran les artèries a través de les quals fluiran un seguit de propostes que faran que els visitants gaudeixin de les compres. Tallers de moda per a adults amb personalització de polseres i bosses o tallers de maquillatge seran només algunes de les propostes que es veuran complementades amb música en directe i activitats per als més petits de casa. Així, durant els caps de setmana del mes de novembre, es podrà anar de compres mentre et sorprenen els espectacles itinerants, que ja són un dels segells distintius de la cita, igual que la música al carrer o concerts diversos. D’aquesta manera, es podrà escoltar homenatges a grans estrelles com Raffaella Carrá o Ricky Martin i tot un seguit de músics del panorama musical andorrà.

Per als més petits hi haurà espectacles i tallers. Així, podran gaudir amb el tribut a Coco o la Ventafocs i diversos tallers de manualitats en què podran desenvolupar la seva creativitat creant diferents objectes com clauers o titelles, entre d’altres. A través d’aquestes propostes lúdiques se’ls vol implicar també en aquest festival de les compres, perquè ells també tinguin el seu espai. Cal destacar que tant els adults com els infants podran gaudir d’aquestes propostes de manera totalment gratuïta.

Proposta als museus

Aquest any l’Andorra Shopping Festival arriba també als museus i ho fa amb l’espectacle De ferro i fang, una peça original creada especialment per a aquest esdeveniment i que gira al voltant de la reflexió sobre el món natural i la modernitat, dos dels pilars que conformen la identitat d’Andorra. Es tracta d’una proposta de música en directe i dansa i que es podrà veure al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany i al Museu Carmen Thyssen el dia 29 d’octubre; a Casa Cristo, el dia 30; al Museu de la Moto, el 6 de novembre; al Museu de l’Electricitat, el 12 de novembre, i a l’Espai Columba, l’endemà. L’entrada serà gratuïta però l’aforament serà limita. L’espectacle serà també una de les excuses per conèixer les diferents propostes museístiques que ofereix el Principat.

I després de tanta activitat encara hi ha més propostes. Aquells que vulguin allargar la jornada després de les compres podran fer-ho gràcies a l’After Shopping, al centre històric d’Andorra la Vella, on la música en directe amenitzarà la vetllada dels visitants que s’aturin a fer un beure o un mos en alguns dels diversos locals de la zona.

Gastronomia

I un any més, i ja són setze edicions, els visitants podran gaudir de la gastronomia del Principat. Ho podran fer gràcies a les jornades de la cuina andorrana Andorra a Taula, que oferiran els restaurants del país entre el 4 i el 27 de novembre i a través de les quals es podrà gaudir de la millor gastronomia nacional elaborada amb productes de temporada i de proximitat. Els establiments prepararan menús gastronòmics a través dels quals es podrà descobrir el millor dels fogons del país. A banda de les propostes dels menús tradicionals, aquest any la novetat serà poder tastar diferents tapes de degustació amb una cervesa Estrella Damm.

Andorra a Taula promocionarà la millor gastronomia del país elaborada amb productes de temporada i de proximitat.

Marató fotogràfica

Finalment, aquells que vulguin mostrar el seu talent artístic i vulguin immortalitzar la millor imatge de l’Andorra Shopping Festival podran participar en la Marató Fotogràfica Pep Agüareles, que tindrà lloc el 19 de novembre i durant la qual els participants podran guanyar diversos premis participant en tres categories: Max-Marató, per a fotògrafs professionals i aficionats; Family-Marató, per a famílies, i la categoria Instagram.

Consulteu tota la informació i l’agenda a visititandorra.com

stats