Tour 2011
Especials 05/07/2011

Alberto Contador: "Aconseguir la segona posició és moralment important"

El ciclista de Pinto s'ha mostrat sorprès per haver acabat 2n, però ha assegurat estar molt satisfet per haver recuperat 8 segons davant el luxemburguès Andy Schleck

Redacció
1 min
Alberto Contador, just després de creuar la meta

BarcelonaAlberto Consador ha considerat "moralment important" el segon lloc aconseguit a la quarta etapa del Tour de França, on ha acabat per davant d'alguns dels favorits per la victòria final.

"Ha estat un dia important a nivell moral, tant per mi com per l'equip, perquè no vam començar amb bon peu, però hem tingut una bona jornada", ha dit el ciclista de Pinto després de creuar la meta just per darrere de l'australià Cadel Evans.

Contador, que aquest dimarts ha pogut recuperar 8 segons al luxemburguès Andy Schleck, ha dit que "no són molts respecte al que es va perdre, però és positiu". I ha afegit que "avantatjar en 8 segons a Andy Schleck en un quilòmetre és una cosa increïble, que no s'aconsegueix ni en una contrarellotge per equips"; tot i que ha reconegut que, en el fons "no signifiqui res".

Pel corredor del Saxo Bank, l'etapa d'aquest dimarts ha tingut dos gustos contradictoris: els d'haver recuperat les bones sensacions i la pena de no haver obtingut la recompensa de la victòria d'etapa.

D'altra banda, el guanyador de l'etapa, Cadel Evans, ha assegurat que la victòria "ha estat una sorpresa" ja que "l'objectiu inicial era no tenir problemes a l'etapa". El ciclista del BMC ha dit que "guanyar etapes al Tour és molt important, però el meu objectiu és la general i això ens ho jugarem els últims deu dies". Tot i això, ha reconegut que "la primera setmana també és important, i si obtens certa renda (a la general), doncs millor".

stats