Especials 08/04/2020

El cotxe incendiat del Marc

Una història sobre com el foc va estar a punt d'atrapar un noi de 12 anys

Bernat Tèrmens Comellas
1 min

El Marc és un nen de 12 anys, de Sabadell, que un dissabte del mes de juny d'aquest any va anar a fer una visita amb els seus pares a la seva tieta i la seva àvia. Mentre estava visitant-los, un cotxe que passava pel carrer va tenir una averia i va apartar-se una mica de la carretera per deixar passar els altres cotxes. El senyor que portava el cotxe va sortir i va aixecar el capó del cotxe pera veure què passava: en veure que s'havia calat foc al motor va fugir corrents.

El foc que hi havia al motor es va anar escampant per tot el cotxe. Justament el cotxe del Marc estava aparcat al costat i es va propagar el foc cap el seu cotxe i el capó d'un altre que hi havia al costat, també. Al sentir un munt de crits al carrer, el Marc i el seus pares van sortir al carrer per veure què passava: el Marc, en veure que el seu cotxe s'estava cremant es va sentir molt espantat, ja que no li havia passat mai i era molt estrany.

Al cap d'una estona van arribar els bombers i els Mossos per apagar el foc i fer el tràmit de les assegurances. La llàstima és que els pares del Marc no tenien l'assegurança a tot risc, per això només els hi van pagar el cost de la matrícula. A part del cotxe també se'ls van cremar diverses coses, com ara el mando del parking. Per sort al cap d'una setmana ja havien acabat tots els tràmits per tenir un cotxe nou, això sí, amb una assegurança a tot risc.

stats