Especials 13/09/2012

Del Bosque: "Els catalans estan en el seu dret de defensar la independència"

En declaracions a la SER, el seleccionador espanyol mostra respecte pel fet que Guardiola hagi anunciat el seu vot a favor de la independència el dia que es faci un referèndum

Ara
1 min
Vicente del Bosque

BarcelonaReivindicació de la independència? "És la llibertat que cada poble té per decidir el seu futur." Així tancava aquest dimecres a la nit Vicente del Bosque l'entrevista que li feia José Ramón de la Morena a 'El Larguero', de la Cadena SER.

En connexió telefònica, després de comentar el partit de la selecció espanyola, De la Morena va etzibar com a pregunta final al seleccionador espanyol què li havia semblat el fet que Pep Guardiola hagués anunciat el dia abans, al final de la manifestació de la Diada i en un vídeo enregistrat a Nova York, que votaria a favor de la independència. Tot i notar-se una certa sorpresa que el va fer vacil·lar en un primer moment, mentre pensava què responia, Del Bosque va acabar sent clar: "Estan en el seu dret, com a catalans, de defensar la independència. És la llibertat que té cada poble per decidir el seu futur".

stats