Sánchez-Camacho: "Només Espanya garanteix les pensions dels catalans"

El PP acusa Artur Mas de "jugar amb el futur" dels jubilats

Joan Rusiñol
1 min

Sant Just DesvernUn dia més, la candidata del PP a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha fet campanya desgranant els suposats perills d'una Catalunya independent. Aquest dijous ha estat el torn de les pensions, aprofitant la visita a una residència de gent gran a Sant Just Desvern. "Només Espanya garanteix les pensions", ha sentenciat basant-se en els seus càlculs. Segons ha explicat, l'estat espanyol ha hagut d'aportar 1.100 milions per "compensar la manca de recursos" que generen els catalans.

Sense fer cap referència al dèficit fiscal català, ha dit que a Catalunya hi ha 2.900.000 treballadors que han d'assumir 1.600.000 pensionistes, més la prestació de 600.000 persones que estan a l'atur. Per això, una Catalunya independent "seria inviable". De nou, ha apuntat les crítiques més dures contra el president de la Generalitat i candidat de CiU, Artur Mas: "El seu messianisme no pagarà les pensions", ha afirmat.

Pels populars, l'estat propi només comporta "empobriment", i ha acusat la federació nacionalista de "jugar amb el futur" de la gent gran.

stats