AIGÜES OBERTES
Especials 23/07/2013

Erika Villaécija, 17a als 10 quilòmetres en aigües obertes

La nedadora catalana, que no ha pogut superar la vuitena posició que va aconseguir als Jocs Olímpics de Londres, ha acabat la prova amb un temps d'1 hora, 58 minuts i 27 segons

BarcelonaÉrika Villaécija ha acabat la prova de 10 quilòmetres femenins en aigües obertes en la 17a posició. La catalana, que ha fet un temps d'1 hora, 58 minuts i 27 segons, no ha pogut millorar la vuitena posició que va aconseguir als Jocs Olímpics de Londres l'any 2012.

La nedadora de Vila-real Yurema Requena ha acabat la prova en la 16a posició.

L'or ha estat per a la brasilera Poliana Okimoto mentre que la seva compatriota Ana Marcela Cunha ha aconseguit la plata. L'alemanya Angela Maurer ha completat el podi guanyant la medalla de bronze.

Okimoto ha aconseguit guanyar la prova a l'esprint final i ha nedat els 10 quilòmetres en 1:58:19.02.