Especials 10/08/2012

Un exdirectiu del Reial Club de Polo demana l'expulsió d'Àlex Fàbregas per no sentir els colors d'Espanya

Pablo Llorens ha dit que les seleccions catalanes són "totalment impossibles" i ha criticat "l'estupidesa" de la gent que les demana

Efe
1 min
Àlex Fàbregas: "En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya"

BarcelonaL'expresident i vicepresident honorari de la Reial Federació Espanyola de Tennis, soci d'honor de l'All England Club i exdirectiu del Reial Club de Polo de Barcelona Pablo Llorens ha demanat l'expulsió del club del jugador d'hoquei herba Àlex Fàbregas.

En declaracions a Efe Radio, Llorens ha dit: "He llegit que un jugador d'hoquei sobre herba que es diu Fàbregas [...] ha dit que quan defensa Espanya no sent per res els colors d'Espanya, sent els colors de Catalunya. Això m'ha produït una repugnància tan gran que he trucat al president del Real Club de Polo, que es diu Bonet, i li he dit que aquest senyor l'expulsarem del club".

L'exdirectiu del club on juga Fàbregas també ha criticat "l'estupidesa de tota aquesta gent que està demanant seleccions catalanes". Llorens ha dit que és "totalment impossible" que n'hi hagi, perquè ho prohibeix el Comitè Olímpic Internacional, ja que "només poden participar als Jocs Olímpics els jugadors dels estats independents i que són reconeguts per les Nacions Unides".

Pablo Llorens va presidir la Federació Espanyola de Tenis entre el 1970 i el 1973, i va ser el primer espanyol escollit membre del comitè executiu de la Federació Internacional de Tenis.

stats